Achteraf betalen aanbieden in je webshop

Achteraf betalen aanbieden, zodat klanten niet op voorhand al hoeven af te rekenen? Daarvoor zijn verschillende aanbieders beschikbaar, die je online met elkaar kunt vergelijken. Kijk goed naar de mogelijkheden op basis van de verschillende abonnementen. Let op de kosten, net als de mogelijkheden om het achteraf betalen in je webshop te integreren. Kun je daarvoor gebruik maken van een HPP, API of een handige plugin? Des te gemakkelijker voor je klanten, des te groter de kans dat ze daar tevreden gebruik van maken.

Achteraf betalen: Klarna en andere aanbieders

Er zijn verschillende aanbieders actief voor het achteraf betalen in je webshop. Met name Klarna en AfterPay zijn bij het grote publiek bekend. Daarnaast heb je de keuze uit een aantal andere aanbieders. Achteraf betalen aanbieden? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

De beste achteraf betalen providers.

 • AfterPay
  Eerst zien en daarna pas betalen. Met gegarandeerde betalingen voor jou als ondernemer, waardoor je daarmee geen risico loopt. Je betaalt een tarief van €0,12 – €0,21 per transactie, afhankelijk van het type abonnement dat je afsluit.
 • Klarna
  Achteraf betalen via Klarna behoort tot de meest bekende opties. De aanbieder berekent €0,89 per transactie, plus 2,75% van het bedrag. Het bedrijf werd al in 2005 opgericht en is afkomstig uit Zweden. Het fraude- en kredietrisico ligt bij Klarna, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.
 • Billink
  Achteraf betalen aanbieden via Billink is er voor de liefhebbers van pioniers. Het is een innovatieve betaaloplossing. De kosten bedragen €0,75 – €0,99 per transactie, plus 1,0 – 1,5% van het transactiebedrag. Het bedrijf heeft betrouwbare kennis van 11,6 miljoen Nederlandse consumenten en bedrijven.
 • Focum
  Achteraf betalen in je webshop met Focum: het bedrijf heeft jarenlange ervaring en biedt 100% garantie voor alle facturen. De kosten bedragen €0,12 – €0,21 per transactie. Het bedrijf is voordelig en biedt veel flexibiliteit.
 • Yehhpay
  Achteraf betalen in de webshop, zonder dat daarvoor een abonnement benodigd is. Het alles-in-1 tarief bedraagt €1,50 per goedgekeurde transactie. Op die manier is het niet nodig om een percentage van het transactiebedrag af te dragen.
 • Capayable
  Mogelijkheden tot achteraf betalen of gespreid betalen. De kosten variëren van €0,12 – €0,21 voor achteraf betalen en van €0,25 + 1,9 – 2,9% van het transactiebedrag voor gespreid betalen. Beschikbaar voor bedragen tot maximaal €3.000.

Achteraf betalen aanbieden in je webshop: aanbieders vergelijken

De mogelijkheid tot achteraf betalen aanbieden in je webshop? Via Klarna of een van de andere bekende en minder bekende aanbieders. Het is de moeite waard om de verschillende mogelijkheden online te vergelijken.

achteraf betalen aanbieden

Op die manier zorg je voor de mogelijkheid tot achteraf betalen in je webshop. Klanten hoeven dan niet al op voorhand af te rekenen. In plaats daarvan zorg je ervoor dat ze hun aankoop eerst kunnen ontvangen. Dankzij de geboden garanties door de aanbieders loop je als webshop nog geen risico. In plaats daarvan kun je er vanuit gaan dat je de betaling netjes ontvangt. Vergelijk op basis van de mogelijkheden en kosten, om daar voor je webshop een goede keuze uit te maken.

Overzicht van alle payment service provider

Om betalingen te accepteren dien je ook een zakelijke bankrekening openen