Urenregistratie

Urenregistratie software vergelijken

Urenregistratie top 5

TIP: Wij raden u aan minimaal 3 urenregistratie app’s te proberen voor u een keuze maakt. Kies hieronder 3 uit.

[do_widget id=software_vergelijken-5]

De urenregistratie is essentieel voor veel ondernemers en zakelijke gebruikers. Dat geldt voor ZZP’ers die hun uren eenvoudig willen registreren, net als voor ondernemingen die werken met projectteams en projectmanagers die de productiviteit in de gaten dienen te houden.

Een pakket voor urenregistratie is natuurlijk niet compleet zonder app en de tijdregistratie moet zo eenvoudig mogelijk zijn. De geavanceerde tools bieden tevens de mogelijkheid tot projectadministratie.

Wij zetten de verschillende belangrijke eigenschappen van de pakketten voor uren-registratie op een rij, zodat u de zakelijke software eenvoudig kunt vergelijken. U krijgt een duidelijk beeld van de mogelijkheden die er beschikbaar zijn in de registratie app. Bekijk op voorhand hoe u kunt zorgen voor de tijdregistratie en wat erbij komt kijken om de projectadministratie te voeren. Op basis van die informatie helpen we u bij Qompari graag een goede keuze te maken voor een pakket voor de urenregistratie van uw onderneming of organisatie.

Urenregistratie app voor tijd- of projectadministratie

Een goede app voor de registratie van uw uren combineert een aantal belangrijke elementen. Het is bijvoorbeeld van belang dat u de tijdregistratie zo eenvoudig mogelijk kunt doen, dat proces zelf mag immers niet teveel tijd kosten. Daarnaast is het prettig om ook meteen uitgaven en declaraties in te kunnen voeren en gebruik te kunnen maken van een factuurmodule. In sommige gevallen is het van belang om in de urenregistratie ook in teams te kunnen werken en krachtige rapportages te kunnen maken van de gewerkte uren.

urenregistratie app

We zetten de mogelijkheden op een rij, om eenvoudig na te gaan welke app het best geschikt is voor uw onderneming of de manier waarop u uw uren als ZZP’er wilt registreren. In de meeste gevallen is er ook een mobiele urenregistratie app beschikbaar, bijvoorbeeld om onderweg de uren bij te houden en er daarmee voor te zorgen dat er geen fouten in ontstaan vanwege een te lange tijd tussen de gemaakte uren en de tijdregistratie in het programma.

Kijk binnen de mogelijkheden voor registratie tenslotte naar de realtime koppelingen met boekhoudprogramma die er mogelijk zijn, net als de backups van belangrijke gegevens en bijvoorbeeld de mogelijkheid om de app in een andere taal te gebruiken.

Urenregistratie vergelijken

Aan de hand van die elementen maken we het graag eenvoudig om de uren-registratie te vergelijken en een goede keuze te maken uit de pakketten die er beschikbaar zijn. Op die manier kiest u eenvoudig voor de urenregistratie app en andere belangrijke zakelijke software, bijvoorbeeld om de tijdregistratie op een nauwkeurige manier te kunnen doen. In een aantal gevallen is de registratie ook geschikt voor de complete projectadministratie, zodat u er gebruik van kunt maken op de manier die u wenst. Bij Qompari maken we de vergelijking van de pakketten voor urenregistratie graag zo eenvoudig mogelijk.

Urenregistratie vergelijken en benieuwd hoe u dat het best aan kunt pakken? Sommige pakketten zijn bijna gratis, vooral wanneer u daar als ZZP’er gebruik van wilt maken. Dat betekent dat u nauwelijks kosten hoeft te maken, voor een pakket dat vervolgens grote voordelen te bieden heeft.

Urenregistratie software top 5

Voor een goede vergelijking is het uiteraard van belang om naar de prijs te kijken. Dat is echter niet het enige. Let er namelijk ook goed op dat het pakket het u eenvoudig maakt om de uren bij te houden. De urenregistratie voor ZZP’ers is om verschillende redenen van belang. Het biedt u de mogelijkheid om:

  • Zelf het overzicht te bewaren
  • Gewerkte uren bij de klant in rekening te brengen
  • De Belastingdienst te bewijzen dat u voldoet aan het urencriterium

Het is wat dat betreft verstandig om te investeren in een pakket of een app voor urenregistratie. Tenminste, als u dat bijna gratis kunt doen en het u bovendien zo min mogelijk tijd zal kosten. Met name dat tweede is interessant. Zorg er bij voorkeur voor dat u de uren gewoon in een app bij kunt houden. Dat betekent namelijk dat u dit ook onderweg of zelfs bij de klant op locatie kunt doen. U bent niet afhankelijk van een computer en een bepaald softwarepakket.

Urenregistratie: bijna gratis

Ondertussen is natuurlijk ook de prijs van belang op het moment dat u de pakketten voor urenregistratie wilt vergelijken. In een aantal gevallen kunt u de urenregistratie bijna gratis doen. Het hoeft u slechts een paar euro per maand te kosten, tot maximaal één of enkele tientjes. In ruil daarvoor kunt u gebruik maken van professionele software.

Tip: goede pakketten voor urenregistratie zijn geschikt voor ZZP’ers, net als voor het MKB. U kunt bijvoorbeeld de uren registreren van projectteams en verschillende rollen en rechten toewijzen. Op die manier is voor iedereen altijd goed duidelijk welke uren er zijn gewerkt.

Tip: los van een pakket voor alleen de urenregistratie kunt u ook de complete boekhoudpakketten vergelijken. De urenregistratie maakt daar vaak onderdeel van uit, ideaal voor ZZP’ers.

Verplichte urenregistratie voor ZZP’ers

De urenregistratie gratis doen of daar in ieder geval zo min mogelijk kosten voor maken als ZZP’er? We maken het u graag gemakkelijk, door de verschillende pakketten op een rij te zetten. Bekijk zowel de geavanceerde pakketten voor teams als de eenvoudige oplossingen, bijvoorbeeld in combinatie met een app voor uw smartphone (Android, iOS, Windows).

Uiteraard kunt u online de pakketten voor urenregistratie vergelijken. We zorgen ervoor dat u in ieder geval de prijzen eenvoudig op een rij kunt zetten, net als de andere belangrijke elementen. Bekijk dus ook de mogelijkheden om een app te gebruiken en onderweg de uren bij te houden.

Op die manier kunt u de urenregistratie vergelijken op basis van meer dan de prijs. Het is immers prettig als de software voor de registratie van uw uren (bijna) gratis is, mits u er ook handig mee kunt werken. Probeer vooral tijd te besparen met de software, zodat die een maximaal rendement zal opleveren.