Cloud opslag zakelijk

Cloud opslag zakelijk vergelijk

Zoekt u naar zakelijke cloud oplossingen, bijvoorbeeld om te werken in de cloud of daar uw documenten en bestanden op te slaan? U kunt rekenen op een volledig veilige verbinding, een Windows werkomgeving en bijvoorbeeld Office in de cloud, waardoor u alle tools in handen heeft om voortaan te werken waar en wanneer u maar wilt.

[table id=3 /]

U kunt werken in de cloud, waardoor het niet langer nodig is om uw bestanden fysiek mee te nemen. Een werkende internetverbinding is voldoende om gebruik te maken van cloud opslag en uw bestanden en documenten vanuit iedere locatie te benaderen.

 

Werken in de cloud

Het werken in de cloud zorgt voor een grote mate van flexibiliteit. Haal bestanden van de cloud server op bij de klant, of zorg ervoor dat u onderweg gewoon door kunt werken. Dankzij cloud opslag kunt u werken in de cloud en neemt u uw kantoor als het ware overal mee naartoe. U kunt samen met anderen werken aan de bestanden in de cloud, of de toegang hiertoe beperken en hier uitsluitend zelf gebruik van maken. U heeft met het oog op zakelijke cloud opslag zelf de touwtjes in handen.

Nederlands data center

U maakt met cloud opslag gebruik van een Nederlands data center, waar u kunt rekenen op een uitstekende beveiliging van uw informatie. Dankzij de uitstekende encryptie van bestanden en verbindingen beperkt u eenvoudig de toegang tot uw bestanden, terwijl u hier vanuit iedere gewenste locatie bij kunt komen. Dankzij het privacy waarborg kunt u ook gevoelige informatie in de cloud opslaan, zonder dat u het risico loopt dat dit op welke manier dan ook uit zal lekken. Het werken in de cloud heeft een enorme vlucht genomen, waardoor u vandaag de dag ook zakelijk op een veilige en effectieve wijze gebruik kunt maken van data opslag in de cloud, in een betrouwbaar Nederlands datacenter.