Wil je een offerte maken, bij voorkeur online? Offertes maken is niet moeilijk, mits je daarvoor gebruik maakt van de juiste software. Offerte software zorgt ervoor dat je in principe alleen maar aan hoeft te geven wat je wilt offreren en welke prijs daarbij hoort. Je kunt rekenen op een mooi design van je offerte, bij voorkeur in combinatie met je eigen logo. Je zorgt er daarmee voor dat je een professionele indruk kunt maken.

Tip! Gratis facturatie software voor starters (15 maanden gratis). probeer nu

Overzicht facturatie software waarmee je ook offertes kunt maken

[table id=8 /]

Wanneer je een offerte maakt gaat het in eerste instantie natuurlijk om de inhoud. Daarnaast is het van belang dat je op een professionele wijze overkomt en dat je de offerte zo duidelijk mogelijk kunt opstellen. Dat draagt bij aan de kans dat de afnemer akkoord gaat met de offerte en je de opdracht zal gunnen.

Meer informatie: administratie

Offertes maken met facturatie software

Wil je een offerte maken en dat online doen? Je kunt daarvoor gebruik maken van de verschillende online tools die er beschikbaar zijn, net als van online facturatie software. Dit laatste heeft de voorkeur, je kunt er dan vanuit de cloud voor zorgen dat je op iedere gewenste plaats een offerte kunt maken. Wil je nog snel even een offerte uitbrengen terwijl je onderweg bent? Je kunt onderweg een offerte maken met handige offerte software en die digitaal versturen zodat de afnemer daar meteen naar kan kijken en op kan reageren.

offerte maken online

Gebruik offerte software

Het is binnen de offerte software die je gebruikt om een offerte te maken onder andere van belang om na te gaan of je daarbinnen gebruik kunt maken van je eigen logo. Is dat het geval en kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de verschillende werkzaamheden op een rij staan? Kun je de offerte gebruiken om vervolgens ook de factuur voor de werkzaamheden op te stellen? Dat zijn handige functies binnen offerte software. Een offerte maken hoeft dan niet veel tijd te kosten, terwijl je bovendien kunt besparen op de tijd die het kost om een factuur aan te maken.

Offerte maken bouw

Wil je een offerte maken in de bouw? Dan zijn deze elementen van groter belang, omdat je over het algemeen te maken zal krijgen met afnemers die verschillende offertes aanvragen. Een offerte in de bouw dient er goed uit te zien en helder aan te geven wat de afnemer van je kan verwachten en welk tarief je daarvoor in rekening brengt. Je kunt online of op de computer lokaal een offerte maken en daarmee zorgen voor de duidelijkheid die de ander zoekt, zodat je de opdracht binnen kunt halen.