Payment providers: let op deze voordelen

De verschillende payment providers helpen je er in de webshop voor te zorgen dat klanten veilig online kunnen betalen. Een goed voorbeeld van zo’n provider is pay.nl, waar je onder andere de mogelijkheid hebt om iDeal aan te vragen. Je zorgt er daarmee voor dat bezoekers kunnen betalen op de wijze die ze vertrouwen en bovendien eenvoudig vinden. Het gaat voor bezoekers om het gemak en de veiligheid, terwijl jij je als webshop software tevens dient te richten op een zo laag mogelijke prijs bij de verschillende payment providers.

Veilig online betalen

Het is voor klanten vooral van belang dat zij veilig online kunnen betalen. We houden er niet van om risico’s aan te gaan wanneer het gaat om de betalingen die we doen. We willen er 100% zeker van zijn dat onze betaling aankomt bij je webshop en dat we in ruil daarvoor onze aankoop ontvangen.

payment-providers

Je kunt de verschillende payment providers vergelijken met betrekking tot de veiligheid, bijvoorbeeld door te kijken naar de beveiligde verbindingen die zij aanbieden. Probeer ook de reviews over veilig online betalen te lezen. Je krijgt op die manier een goed beeld van wat anderen hierover zeggen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard kun je veilig online betalen met iDeal, met een creditcard en met enkele andere systemen. Door de veiligheid afzonderlijk te beoordelen kun je de payment providers op een rij zetten en jouw klanten de beste mogelijkheid tot afrekenen bieden.

Goedkoop iDeal aanvragen

Als webshop wil je er via de payment providers graag voor zorgen dat het mogelijk is om veilig online te betalen. Daarnaast kun je pay.nl en andere aanbieders van online betaaloplossingen vergelijken op basis van hun prijs. Het is voor jou immers ook van belang om goedkoop gebruik te maken van bijvoorbeeld iDeal. Je kunt online iDeal aanvragen, waar je een bepaalde prijs voor betaalt. Door de abonnementen en eenmalige kosten te vergelijken zorg je er eenvoudig voor dat de betaalsystemen niet teveel zullen kosten. Op die manier kun je een veilige keuze maken uit de verschillende payment providers die er beschikbaar zijn.